Antnäs

Styrelsen     Aktiviteter    studiecirkel/föreläsare   Historik   Smått & Gott

Välkommen att bli medlem i HF Aktiva Kvinnor Antnäs
Vår förening startade 1934 och är byns äldsta förening. Har därmed 80-årsjubileum 2014.

Vi är 36 medlemmar som träffas andra onsdagen i varje månad i Sörbygården i Antnäs.

På våra möten har vi ofta föreläsare av olika kategorier, medlemsvård i form av bl.a. teaterbesök  och så bjuds vi på godfika som våra månadsvärdinnor har bakat.
Vi tar upp och skriver motioner till olika instanser, om det är något i vårt samhälle  som vi vill påverka.

HF Aktiva Kvinnor Antnäs är en ideell förening som verkar, påverkar och samverkar med andra föreningar i byn och med andra husmodersföreningar.
Vi har lotteri,  spelar Bingo, säljer mjukkakor och arrangerar julmarknaden i byn, så att vi får in pengar till föreningen. Pengar som vi får in går till bl.a. medlemsvård, föreläsare, Unicef, barnhem på Sri Lanka och spontana gåvor till andra behövande.

Bagarstugan.
Det är HF Aktiva Kvinnor Antnäs
som äger bagarstugan i byn.
En väluthyrd stuga.
Vill ni hyra bagarstugan kostar det
150:- Icke medlemmar
100:- medlemmar