Aktiviteter Bredåker

Vi träffas den andra tisdagen i varje månad, klockan 18:00 i Kyrkan Norra Bredåker.

I samarbete med de andra föreningarna i Bredåker anordnar vi Bredåkersveckan. Den kommer att gå av stapeln vecka 28 i år. Där gräddar vi våfflor och har våffelcaffé traditionsenligt under fredagen. Det kommer även att vara en kakfrossa under veckan, som vi hjälper till att baka fikabröd till. Där kan man för en billig slant få ta del av en kulinarisk och väl tilltagen fikabuffé.

Innom föreningen har vi också haft blomskottsauktion, ätit surströmming, besökt våra äldre medlemmar, varit och besökt andra föreningar, gjort restaurangbesök, varit på butiksbesök, Bjudit på adventskaffe med dopp och smörgås, kaffe och på julottan. Haft lilla julafton med gröt, skinksmörgås och klappar.

Föreningen har skänkt gåvor till bya-lokalen, bagarstugan i byn, barncancerfonden, forskning, barnverksamheter i Bodens kommun.