Blanketter

Nu är det viktigt att ALLA skriver ut och fyller i denna MALL, alla måste ha likadana stadgar, med tillägg av de punkter som är era egna, Det är viktigt att ni tar med det i ett protokoll, skriver under med namn och tidpunkt både på stadgarna och protokollet, sen måste det vidarebefordras OMGÅENDE till Christina Lindbäck, vår kassör. Antingen via mail eller via brev.

Mall Stadgar
Här finner du en mall som kan användas till föreningens egna Stadgar, byt ut all RÖD text med föreningens egen. Spara sen ner den, Arkiv, Spara som, och döp den till föreningens namn och stadgar.

MOTIONs-mall att fylla i på datorn
Klicka på länken, ”spara som” tryck spara, ta sen upp den på skärmen och fyll i motionen, skriv ut den, skriv under den och skicka den till styrelsen för underskrift

MOTIONs-mall-manuell

Verksamhetsblankett internet
Klicka på länken, ”spara som” tryck spara, ta sen upp den på skärmen och fyll i den, spara som verksamhetsår….. och bifoga den till sekreteraren.

Verksamhetsblankett PDF Instruktioner verksamhetsmall PDF
Klicka på länken och skriv ut blanketten, (detta alternativ använder du om du INTE kan skicka via mail,) fyll i den och posta den till sekreteraren

Verksamhetsblanketten skall skickas ALLTID till sekreteraren

Marina Kristoffersson              marina.kristoffersson@gmail.com
Ringgatan 39
974 49 91  LULEÅ

Kassarapp-blankett + Kassarapports info
Klicka på länken, ”spara som” tryck spara, ta sen upp den på skärmen och fyll i den, spara som verksamhetsår….. och bifoga den till kassören.

Kassarapp-blankett PDF
Klicka på länken och skriv ut blanketten, (detta alternativ använder du om du INTE kan skicka via mail,) fyll i den och posta den till kassören.

Kassarapporten skall skickas ALLTID till kassören

Christina Lindbäck              chrilind@outlook.com
Ängesbyvägen 841