Aktuell information från länsförbundets styrelse finns på startsidan under rubriken Aktuellt

OBS EN LITEN PÅMINNELSE!

Inför årets redovisning till kassören påminner jag om:

1 Medlemslistor ska innehålla namn, födelsenummer (sex siffror) och betalningsdatum av medlemsavgiften.

2 Inbetalning av 35-kronan (antalet medlemmar x 35 kronor + 50,- i      dataavgift)

De här uppgifterna vill kassören ha så snart som möjligt.

I julbrevet omnämnde jag att föreningsstöd utgår med 100,- per medlem i år.
Utbetalning av dessa medel sker senare, när vi har klartecken att vår redovisning till Jämställdhetsmyndigheten godkänts.

KRAM och God Jul  /  Viveca

Kort sammanfattning av höstupptakten i september 2019
Föreläsare Elin Johansson ger fler tips från naturens skafferi

KONSUMENTFRÅGOR

Höstupptakt 21 sept 2019. Vårt konsumentombud Marie Sundqvist upplyste oss om vad vi som konsumenter bör veta om honung. Hur nyttig är den? Dessutom fick vi konkreta tips på varor vi bör undvika och slutligen några intressanta husmoderstips.

Årsmötet 2019. Marie informerar om bl.a. den farliga palmoljan, att leva klimatsmart, nyttiga bär och frukter och övrig konsumentupplysning.

Plast  – Ett bildspel som upplyser oss om följder och biverkningar av vårt plastsamhälle.

Jacka Bilder på den nya jackan till ett pris på 200:-/medlem
T-shirt Bilder på den nya t-shirten till ett pris på 100:-/medlem
Beställningslista Lista för att beställa och maila eller posta till
Christina Lindbäck