Länsförbundets årsmöte hölls lördag den 7 maj på Western Farm i Boden

Här följer ett kort reportage:

Bästa Aktiva Kvinnor i Norrbotten

6 december och snart jul. Utanför mitt fönster är det riktigt kallt -29,3 grader. Träden är ståtliga i sin vita skrud och hela landskapet som ett vackert julkort.

Hoppas att ni mår bra och har fått vara friska.

Här i Pjesker är det lugnt än så länge, men vi har ett event som väntar med 30 porschebilar som ska köra på sjön. Vi har levt isolerat och visst är det en smula trist, men vi är friska och har ingen smitta i byn. För någon vecka sedan fick vi den tredje dosen vaccin, hoppas bara att vi slipper den nya varianten av covid.

Snart går vi in i ett nytt år, med nya utmaningar. Vi har bokat kongresslokal och gruppen har arbetat fram bra förslag. I nuläget vet vi inte om det blir något genomförande av kongressen, ledningsgruppen har förordat nedläggning av FHF.  Vi har ett viktigt årsmöte framför oss 2022, viktigt att du deltar och gör din röst hörd.

Min förhoppning är att vi kommer igång med verksamheten och kan umgås socialt utan hinder.

Väl mött 2022

Jag önskar er En Riktigt God Jul och
Ett Gott Nytt År

Viveca

Här kan du läsa om länsårsmötet den 28 augusti 2021

Här följer några bilder från kongressen i Katrineholm

God mat i trevlig miljö
Spettekakan en gåva från Skåne
Söndagens utflykt till Julita

Om du vill få en sammanfattning av kongressdagarna kan du klicka på dokumenten nedan
Kongressdetagarnas grupparbete

Aktiva Kvinnor Norrbotten har tagit fram en informationsfolder om verksamheten.

Informationsfolder Aktiva Kvinnor Norrbotten

Vi i Aktiva Kvinnor i Gammelstad har tagit fram en informationsfolder som beskriver vår förening och vad vi sysslar med.
Det är en treviksfolder som vi är mycket stolta över. Se länken nedan.

Infoblad HF Aktiva Kvinnor Gammelstad